W programie m. in.:
Beret i bagietka
Przygotujemy pyszne i pachnące croissanty, a może nawet ślimaki :)
Ponadto poznamy zwyczaje, zwroty grzecznościowe i najbardziej charakterystyczne budowle kraju nad Loarą. Wszyscy uczestnicy warsztatów na Ursynowie mogą po zajęciach zjeść własnoręcznie przygotowany lunch.

Miejsce: restauracja Pierrogeria przy El. KEN 60 (Multikino)

Zajęcia  odbywają się w dwóch grupach wiekowych:
Grupa 4-6 lat – godzina 12 (zajęcia trwają 50 minut)
Grupa 7-12 lat –godzina 13

Uwaga! Konieczna rejestracja mailowa z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc!

Koszt udziału w zajęciach  to 25 PLN

Więcej na: http://www.zwalcznude.pl/warsztaty-kulinarno-krajoznawcze
Zapisy pod adresem mailowym: smaki@zwalcznude.pl